Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Oliebollenmarathon Vrienden van de Molen groot succes

OUDE MOLEN – De oliebollenmarathon, die in de hele maand december 2018 werd gehouden door de Vrienden van de Molen de Leeuw, is een groot succes geworden. Naast het feit dat er op de zaterdagen 8 december, 22 en 29 december al goed verkocht was, werd Oudejaarsdag het echte hoogtepunt.Duizenden oliebollen zijn over de toonbank gegaan. Bijna vanzelfsprekend kwamen heel veel trouwe klanten die de kwalitatief op een hoog peil staande, heerlijke oliebollen hadden besteld, deze afhalen. Daarnaast was er echter ook een onverwacht grote toeloop voor de losse verkoop. Er waren wat wachttijden, maar dat was voor niemand een probleem omdat er in ruime mate gezorgd werd voor (gratis aangeboden) koffie, thee, chocolademelk en dergelijke. Toch leidde de extra toeloop er toch nog menigeen aan het eind van de middag moest worden teleurgesteld. De Vrienden van de Molen waren ‘uitverkocht’.

De organisatoren van de oliebollenmarathon, Jaap Borren en Jacco Denneboom, maar ook alle andere vrijwilligers die hebben meegeholpen, mogen trots zijn op dit succes.

De penningmeester van de Stichting Windkorenmolen de Leeuw zal met plezier de opbrengst bijschrijven en gebruiken voor het onderhoud en instandhouding van de molen.