Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Ook Deventer Jeugd Musical

bij Moederdagconcert

Molen De Leeuw

OUDE MOLEN – Een maand geleden besteedde deze krant al aandacht aan het komende Moederdagconcert bij windkorenmolen De Leeuw aan de Oude Molenweg. Een Moederdagconcert dat in het kader van het korenfestival ’Koren op de Molen’ op de Nationale Molendag 11 mei van 15.00 -19.00 uur zal worden uitgevoerd.Naast de toen al genoemde koren Vocal Group Notes, No Romeo’s, Möl’nzangers en de Bêkezangers heeft ook de Deventer Jeugd Musical toegezegd een bijdrage aan het programma te leveren. Zij zullen in hun eigen stijl diverse prachtige musicalliedjes spelen en zingen. Geweldig natuurlijk dat ook de jeugd een bijdrage levert aan dit feestelijke Moederdagconcert.

De organisatie is er in geslaagd een zeer gevarieerd korenfestival op te zetten. Voor ieder wat wils. Kom daarom met het hele gezin. Op het molenplein aan de Oude Molenweg 3 wordt de catering verzorgd door de Vrienden van de Molen, is er ook een kleine markt waar diverse moederdagcadeautjes kunnen worden gekocht en zijn er voor de kinderen diverse attracties.

Vanaf 10.00 uur die dag is er al de traditionele Geraniummarkt waar een keur aan geraniums, fuchsia’s en andere planten wordt aangeboden. Dan kunt u naast de aanschaf van een verrassing voor moeder ook die dag een bezoek brengen aan de molen zelf. Gidsen zijn tot ca 15.00 uur aanwezig om u rond te leiden.

Kom dus op 11 mei naar Windkorenmolen De Leeuw. De hele dag wat te doen, speciaal in de namiddag, vanaf 15.00 uur, wordt het echt anders dan anders. Toegang (ook parkeren) gratis.