Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Te Riele Olie VOF winnaar 2015 in smeermiddelenbranche

Nationale Business Succes Award 2015:
iedere zondag op RTL7

OUDE MOLEN – Te Riele Olie VOF is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de smeermiddelenbranche. Met een zeer sterke positionering en een onderscheidend concept heeft het bedrijf zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming.Al 80 jaar is Te Riele Olie gevestigd in het buurtschap Oude Molen (Overijssel). Het bedrijf heeft de hele ontwikkeling in de brandstofsector meegemaakt, waar het begon met turf en steenkolen. Inmiddels is het uitgegroeid tot leverancier van alle soorten brandstoffen en smeermiddelen aan de agrarische sector, automotive, scheepvaart en industrie in Oost-Nederland, inclusief opslagtanks en alle verdere benodigde apparatuur. Activiteiten waarmee het familiebedrijf een uitstekende reputatie heeft opgebouwd, aldus de Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut.

 

Vooruitstrevende instelling

De jury prijst vooral de kwaliteit en klantbenadering van de onderneming. ‘Te Riele Olie VOF is een binnen de smeermiddelenbranche een opvallende partij met een vooruitstrevende instelling. Hoewel bescheiden van omvang, laat zij zich duidelijk gelden en weet zij haar positie gestaag uit te breiden. Door haar persoonlijke aanpak en klant- en servicegerichtheid verliest zij in principe nooit klanten; er komen alleen maar klanten bij. Daarnaast onderscheidt het bedrijf zich met hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten als SRS en door haar grote kennis van milieuwetgeving op het gebied van benzine en smeermiddelen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

De Nominatiecommissie concludeert dat Te Riele Olie VOF op deze gronden uitgeroepen kan worden tot branchewinnaar en tevens in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Succes Award 2015. Meer informatie: www.teriele-olie.nl

 

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.