Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Windkorenmolen De Leeuw organiseert: ‘Uw-Molenfoto’-tentoonstelling

OUDE MOLEN – Het landelijk thema van de Open Monumentendagen, die op 8 en 9 september worden gehouden, is: ‘In Europa’. In dat kader organiseert Windkorenmolen de Leeuw als rijksmonument een fototentoonstelling met een overzicht van molens ’In-Europa’, door u gemaakt.Graag ontvangt de Stichting daarom uw (vakantie)foto van een molen die u op uw bestemming of onderweg ergens in Europa heeft gefotografeerd. Of u nu in Nederland blijft of naar het buitenland gaat (of al bent geweest), alle foto’s zijn welkom.

Uw kunt uw foto sturen tot 1 september naar het e-mailadres van de Stichting: windkorenmolendeleeuw@gmail.com

Graag de plaats waar de molen is genomen erbij vermelden. Als u daarbij dan ook nog een bijbehorende anekdote, wetenswaardigheid of eigen belevenis kunt schrijven, wordt dat ook erg op prijs gesteld. Onder de inzenders worden een aantal aantrekkelijke prijzen verloot.

Het is niet een echte fotowedstrijd. Maar het is het verzamelen van mooi materaal over molens uit alle landen in Europa. Dus het maakt niet uit of u de foto nu met uw telefoon, compact camera of spiegelreflexcamera hebt genomen. Iedereen kan meedoen.

Als u instuurt geeft u toestemming de foto te gebruiken voor de tentoonstelling. De foto zelf blijft altijd uw eigendom. Doe mee!