Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Wintermarkt in Oude Molen: zaterdag 8 december

OUDE MOLEN – Op zaterdag 8 december van 10.00 – 15.30 uur houden de ‘Vrienden van de Molen’ van Windkorenmolen De Leeuw een uiterst sfeervolle Wintermarkt rond deze molen aan de Oude Molenweg 3, Oude Molen (een buurtschap tussen Lettele en Bathmen), halverwege de N344-Holterweg-van Deventer naar Holten).Wintermarkt

De inmiddels traditionele Wintermarkt op de tweede zaterdag van december belooft weer een heel gezellige markt te worden: maar liefst vijfentwintig tafels met een groot assortiment zeer gevarieerde decembergezelligheid: cadeautjes voor iemand anders of een cadeautje voor uzelf bijvoorbeeld om de gezellige huiselijke sfeer te verhogen, het persoonlijke decembergevoel te ondersteunen of wat bijzonders tijdens deze dagen op tafel te zetten. Het is er allemaal.

Het bezoek aan het plein wordt nog aangenamer gemaakt door de vrijwilligers van ‘Vrienden van de Molen’. Zij zorgen dat u, wat de inwendige mens betreft, niets tekort hoeft te komen: koffie, thee, chocolademelk, glühwein, limonades, soepen, koeken en oliebollen. Wat u maar wenst. De ‘Vrienden’ verzorgen het graag voor u.

‘Bovendien wordt de sfeer op het molenplein nog verhoogd door optredens van de midwinterhoornblazers en draait het draaiorgeltje Die Ente de hele dag passende sfeermuziek.

 

Oliebollenmarathon

Ook op deze 8e december gaat de, in de hele streek fameuze, oliebollenmarathon van start. Niet alleen op 8 december maar ook op 22, 29 en 31 december zijn er volop versgebakken oliebollen te koop. Om met Oud en Nieuw verzekerd te zijn van oliebollen gemaakt van het lekkerste meel van de molen, raden we u aan deze te bestellen: op de Wintermarkt zelf, bij de molenwinkel, via het bestelformulier op de website (http://vrienden.oudemolen.net ) of door uw bestelling door te geven via e-mail naar vriendenvandemolen@gmail.com

 

En verder

Als u zelf wilt bakken dan is deze zelfde heerlijke oliebollenmix, naast vele andere meelgerelateerde producten ook te koop in de winkel van de molen die ook op deze dag geopend is.

Ten slotte wijzen de ‘Vrienden’ erop dat naast het eerder genoemde aanbod op de markt naast de molen ook de kerstbomenverkoop alweer in volle gang is.

One-stop-shopping bij de molen 8 december = al uw decembergezelligheid onder handbereik.

Iedereen welkom, gratis parkeren.

Contact en nadere informatie: vriendenvandemolen@gmail.com of mobiel 06-51582872.