Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Wintermarkt in Oude Molen

Zaterdag 7 december van 10.00 – 15.30 uur

OUDE MOLEN – Op zaterdag 7 december van 10.00 – 15.30 uur houden de ‘Vrienden van de Molen’ van Windkorenmolen De Leeuw, een uiterst sfeervolle Wintermarkt rond deze molen aan de Oude Molenweg 3, 7434PD Lettele/Oude Molen.Wintermarkt: De inmiddels traditionele Wintermarkt die op zaterdag 7 december wordt gehouden, belooft weer een heel gezellige markt te worden: ruim twintig tafels met een groot assortiment zeer gevarieerde decembergezelligheid. Zoekt u een origineel cadeautje voor uzelf of voor iemand anders, zoekt u spulletjes om de gezellige sfeer in huis te verhogen, of om het persoonlijke decembergevoel te ondersteunen of wat warms voor de wintermaanden of wat bijzonders om tijdens deze dagen op tafel te zetten? Het is er allemaal.

Muziek: Het bezoek aan het molenplein is extra de moeite waard als u tussen 11.00 en 13.00 uur op het molenplein bent. Dan worden prachtige Christmas Carols in Dickens stijl ten gehore gebracht door het Bathmens koor Close Company.

Ook de midwinterhoornblazers uit Lettele zijn weer van de partij.

Het bezoek aan het plein wordt helemaal top, omdat de vrijwilligers van ‘Vrienden van de Molen’ zorgen dat u, wat de inwendige mens betreft, niets tekort hoeft te komen: koffie, thee, chocolademelk, Glühwein, limonades, soepen, koeken en oliebollen. Wat u maar wenst.

Start Oliebollenmarathon: Ook op deze 7e december gaat de, in de hele streek fameuze oliebollenmarathon van start. Niet alleen op 7 december maar ook op 21, 28 en 31 december bakken de ‘Vrienden’ heerlijke oliebollen. Om met Oud en Nieuw verzekerd te zijn van oliebollen gemaakt van het lekkerste meel van de molen, raden de ‘Vrienden’ u aan deze te bestellen: op de Wintermarkt zelf, bij de molenwinkel, via het bestelformulier op de website (http://vrienden.oudemolen.net ) of door uw bestelling door te geven via e-mail naar vriendenvandemolen@gmail.com

En verder: als u zelf wilt bakken dan is deze zelfde heerlijke oliebollenmix, naast vele andere meelproducten, ook te koop in de winkel van de molen.

Tenslotte wijzen de ‘Vrienden’ erop dat naast het eerdergenoemde aanbod op de Wintermarkt naast de molen ook de kerstbomenverkoop al in volle gang is.

One-stop-shopping bij de molen 7 december = al uw decembergezelligheid onder handbereik.

Iedereen welkom, gratis parkeren.