Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Wintermarkt Oude Molen

OUDE MOLEN – Op zaterdag, 10 december zal rondom Windkorenmolen De Leeuw bij Oude Molen de Wintermarkt 2022 plaatsvinden. Een gezellige knusse wintermarkt met een aantrekkelijk en gevarieerd winter en december assortiment.

Cadeautjes en/of kerstartikelen om de gezellige huiselijke sfeer te verhogen of tijdens deze dagen wat bijzonders op tafel te zetten. De voorbereidingen zijn intussen in volle gang. Hebt ook u een leuk artikel om dit jaar met een kraam mee op de wintermarkt te staan: er zijn nog een paar plaatsjes vrij.
De vrijwilligers van ‘Vrienden van de Molen’ organiseren van alles rondom de markt qua aankleding, gezelligheid en catering, waarmee meteen de traditionele oliebollenmarathon van start gaat. Naast de molen zal de kerstbomenverkoop in volle gang zijn. En natuurlijk is de molenwinkel geopend. Wintersfeer alom rondom d’Olde Mölle die met zijn prachtig vernieuwde kap, na de grote restauratie die het dit jaar heeft ondergaan, weer een beeldschoon plaatje is in het landschap.
Jammer genoeg kon in 2020 en 2021 de Wintermarkt niet doorgaan maar dit jaar hopen we zoals gebruikelijk weer op veel publiek dat bij de molen een ‘winterstop’ zal maken. De wintermarkt vindt plaats van 10.00 – 15.30 uur.
Voor aanmelding of verdere informatie: wintermarktoudemolen@gmail.com