Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Wintermarkt Oude Molen


Zaterdag, 9 december a.s. van 10.00 – 15.30 uur

Oude Molen – Wintersfeer op Oude Molen … De winter nadert met rasse schreden, kachels aan en tijd voor de gezellige avonden in huis! Mogelijk hebt u de aankondigingen aan en bij de Molen al zien hangen?! Als u langs rijdt of als u de vrijdag of zaterdag misschien al meel, brood en lekkers haalt in de molenwinkel. Of mogelijk al gekeken hebt naar een kerstboom. Of al uitkijkt naar de overheerlijke oliebollen. Dààr is de Wintermarkt, dit jaar op zaterdag, 9 december van 10.00 -15.30 uur op het plein rondom Windkorenmolen De Leeuw op Oude Molen.

Sfeer alom. De ‘Vrienden van de Molen’ hebben weer een groot aantal kramen met een aantrekkelijk en gevarieerd winter en december aanbod. Cadeautjes, kerstartikelen, lekkernijen; alles om deze maand sfeer te brengen in huis en in deze donkere tijden bij te dragen aan een lach op het gezicht, van u of van een ander.
De Molen heeft een mooie ligging en het plein wordt gezellig aangekleed. De catering zorgt voor warme chocolademelk, koffie of thee en er zijn weer versgebakken oliebollen! Er is sfeervolle muziek o.a. van Close Company, in prachtige Dickensstijl. Achter de gezellig aangeklede tafels staan de standhouders te popelen om hun prachtige waar, decoratieve groen, vele moois en lekkers aan te prijzen. Er zijn veel regionale en veel zelfgemaakte producten. Wat een creativiteit; laat u verrassen!
Leuke sieraden, een stijlvolle tas, honing, heerlijk lamsvlees, gedroogde worst, zelfgemaakte kaarten en taarten, gerookte zalmforel, keramiek, kerststukjes en groen, enfin, genoeg te bewonderen.
Traditioneel start tijdens de Wintermarkt de befaamde oliebollenmarathon; versgebakken oliebollen op de zaterdagen van december. Ook tijdens de Wintermarkt is natuurlijk de Molenwinkel geopend en kunt u naast de molen terecht voor kerstbomen.
We hopen, zoals gebruikelijk weer op veel publiek dat bij d’Olde Mölle een ‘winterstop’ zal maken.

(Gratis) parkeerruimte genoeg. Sfeer, gezelligheid en warmte, Oude Molen is er klaar voor! Wintermarkt, 9 december van 10.00 – 15.30 uur! Van harte welkom!