Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Wintermarkt Oude Molen gaat niet door

OUDE MOLEN – De Wintermarkt op Oude Molen, die gepland stond voor 11 december gaat niet door. Door de maatregelen in verband met Covid-19 en de huidige ernstige cijfers heeft de Wintermarktcommissie de knoop doorgehakt. Wel is de Molenwinkel geopend en kan men gelukkig dit jaar wel terecht voor de befaamde oliebollen en natuurlijk ook voor de kerstbomen.

Lia Jager namens de organisatie: “We moesten onze verantwoordelijkheid nemen maar het is reuze jammer. Er was een heel aardige variatie aan standhouders met echt leuke artikelen, die zich ook allemaal voorbereiden en weer moeten worden afgezegd. Pijnlijk genoeg is dat al het tweede jaar dat alles gecanceld moet worden.”
De Wintermarktcommissie maakt deel uit van de Vrienden van de Molen, resorterend onder en ten dienste van de Stichting Windkorenmolen De Leeuw. De Wintermarkt op Oude Molen kent een gezellige traditie met publiciteit rond en voor de Molen, en nu in het bijzonder voor de rieten kap, die 60 jaar oud is en vervangen moet worden. Meer over de crowdfunding campagne leest u op stichting.oudemolen.net

Jager: “We houden goede moed en gaan volgend jaar weer voor de sfeer en gezelligheid van de Wintermarkt! Namens de Vrienden van de Molen wensen wij u een beetje geduld, goede gezondheid en een fijne decembermaand!”