Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Aftrap Schalkse vrouwen op

26 maart in de Lindeboom

SCHALKHAAR –     Het initiatief Schalkse Vrouwen trapt op 26 maart om 20.00 uur af in De Lindeboom in Schalkhaar. Onder leiding van cabaretier, chansonnier en presentator Arno van der Heyden maken vrouwen uit Schalkhaar die avond op een grappige en ongedwongen manier kennis met elkaar. Alle vrouwen die in Schalkhaar wonen of werken, zijn deze avond van harte welkom.

Om de kosten te kunnen dekken, wordt een tientje entree gevraagd.

Schalkse Vrouwen peilt deze avond of er behoefte is aan meer van dit soort ontmoetingen.

 

Naoberschap light

Initiatiefnemers Astrid Donders, Elles Masman en Judith Büter: ‘Meer contact hebben met elkaar, meer binding met het dorp en de bewoners, maakt het leven leuker. Schalkse Vrouwen wil een mogelijkheid bieden om zonder lidmaatschap en zonder verplichtingen nieuwe mensen te ontmoeten buiten het eigen netwerk. Noem het ‘naoberschap light’.

 

WijDeventer

WijDeventer, de wijkaanpak van de gemeente, stimuleert activiteiten die de saamhorigheid in een buurt versterken. Daarom ontvangt Schalkse Vrouwen een financiële bijdrage. Daarmee is een aanzet gemaakt voor een mooi programma voor deze eerste avond.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over Schalkse Vrouwen? Kijk op www.schalksevrouwen.nl of wordt vrienden op de facebookpagina Schalkse Vrouwen. Ze zijn ook te volgen op Twitter: @schalksevrouwen.