Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bloem & Groen Veltema genomineerd voor ‘Mijn Bloemist van het Jaar’

SCHALKHAAR – Bloem & Groen Veltema aan de Oerdijk 36 in Schalkhaar maakt kans op de titel ‘Mijn Bloemist van het Jaar’. De verkiezing voor de beste bloemist bestaat uit meerdere rondes. Naast een beoordeling door een professionele vakjury, hebben ook klanten in de eerste ronde een belangrijke stem! Daarom nodigt Patrick Veltema, eigenaar van Bloem & Groen Veltema, iedereen uit om vanaf 2 maart te stemmen op zijn  winkel. ‘We zijn trots op onze nominatie en gaan natuurlijk voor de titel! We hopen dan ook op veel stemmen’, aldus Patrick Veltema.

Stemmen

Stemmen kan op de website mijnbloemist.nl. Veltema: ‘Er strijden meer dan honderd bloemisten mee. Het zou natuurlijk geweldig zijn om deze verkiezing te winnen!’

 

Intensieve beoordeling

De verkiezing gebeurt op basis van drie beoordelingsrondes op alle aspecten van het vak. De eerste ronde bestaat uit een combinatie van consumentenstemmen, een bezoek van een mysteryshopper en een professionele vakjurybeoordeling. Per provincie plaatst de bloemist met de hoogste score zich voor de tweede ronde, die in de zomer plaatsvindt en bestaat uit een teamopdracht. De drie bloemisten die bij de teamopdracht de hoogste score behalen, plaatsen zich voor de finaleronde in het najaar. Aan de hand van opnieuw mysteryshoppers en een uitgebreide beoordeling door de vakjury wordt in november de winnaar bepaald. De winnende bloemist mag zich twee jaar lang ‘Mijn Bloemist Van Het Jaar’ noemen.

 

Verkiezing Mijn Bloemist van het Jaar

De verkiezing is een initiatief van ‘Mijn Bloemist’, het communicatielabel waarmee Nederlandse vakbloemisten worden gepromoot.