Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Café Doodgewoon

SCHALKHAAR – Dinsdagavond 19 mei deelt Gerard Nordkamp zijn ervaringen over het ziekteproces en het overlijden van zijn vrouw Erna in café Doodgewoon. Uit deze herinneringen put hij nog steeds kracht.

Naast de emotionele dilemma’s die hij als partner en mantelzorger heeft ervaren, staan ook creatieve oplossingen en de levenskracht van zijn vrouw centraal. Gerard maakt op een onderhoudende wijze duidelijk dat veel dingen lukken als je maar duidelijk maakt wat je wilt en volhoudt. Deze informatieve en interactieve avond is een avond vol praktische voorbeelden en heeft al veel mensen geïnspireerd.

 

Wat is Café Doodgewoon?

Café Doodgewoon is dé ontmoetingsplek in Salland waar thema’s over palliatieve zorg besproken worden. Het is een trefpunt voor mensen met een levensbedreigende ziekte, hun familie en vrienden en andere belangstellenden. We beginnen met een informatieve lezing. Hierna is ruimte voor uitwisseling en vragen. Onder het genot van een drankje kan er nagepraat worden. Er zijn altijd meerdere ervaren hulpverleners aanwezig.

Café ‘Doodgewoon’ wordt 5x per jaar georganiseerd op de derde dinsdag van de maand.

Wanneer? Dinsdag 19 mei 2015.

Thema: Ervaringsverhaal over levenskracht.

Waar? Brasserie de Lindeboom, Lindeboomsweg 1a.

Tijd: Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom en staat de koffie en thee klaar

 

Meer informatie

Website:  www.pnsalland.nl Telefoon: 06-22187443

 

Volgende bijeenkomsten in 2015

15 september: omgaan met pijn.

17 november: theater aan de lijn.