Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Café Doodgewoon

SCHALKHAAR – Op dinsdag 15 september 2015 wordt in Brasserie de Lindeboom Lindeboomsweg 1a, Schalkhaar een Café Doodgewoon  gehouden. Thema is Omgaan met pijn.

Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom en staan de koffie en thee klaar

Dit keer staat het omgaan met pijn in de laatste levensfase centraal. Ieder mens ervaart pijn op zijn eigen manier. Dit wordt onder andere beïnvloed door de gemoedstoestand, eerdere ervaringen met pijn en door de culturele of religieuze achtergrond. Bij de pijnbehandeling wordt aan al deze aspecten aandacht besteed. Jannie Bruggink vertelt over de vele, ook niet medische mogelijkheden voor pijnbestrijding, gevolgd door de ervaringen van een patiënt.

 

Wat is Café Doodgewoon?

Café Doodgewoon is dé ontmoetingsplek in Salland waar thema’s over palliatieve zorg besproken worden. Het is een trefpunt voor mensen met een levensbedreigende ziekte, hun familie en vrienden en andere belangstellenden. Er zijn altijd meerdere ervaren hulpverleners aanwezig. Café ‘Doodgewoon’ wordt 5x per jaar georganiseerd op de derde dinsdag van de maand.

Meer informatie: www.pnsalland.nl en tel. 06-22187443

Volgende bijeenkomst in 2015: 17 november: Theater Aan De Lijn.

Café Doodgewoon is een initiatief van Palliatief Netwerk Salland en het Steunpunt Mantelzorg.