Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Café Doodgewoon

SCHALKHAAR – Op dinsdag 17 mei 2016 is ‘Behandelen of niet?’ het thema tijdens Café Doodgewoon in Brasserie de Lindeboom, Lindeboomsweg 1a, Schalkhaar. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom en staan koffie en thee klaar.

Als je te horen krijgt dat je ongeneeslijk ziek bent, kom je voor moeilijke beslissingen te staan. Om keuzes te maken is er veel informatie nodig zoals: Wat zijn de effecten van een behandeling? En wat de bijwerkingen? Draagt de keuze voor behandelen bij aan kwaliteit van leven? Wie bepaalt dit? De arts of de patiënt? Heb je als patiënt wel de regie en mag je zelf een keuze maken? Hoe dan? Longarts Robbert van Heemst heeft zich gespecialiseerd in palliatieve zorg. Hij zal in zijn presentatie deze vragen beantwoorden. Hierna is er voldoende ruimte om uw eigen vragen te bespreken.

 

Wat is Café Doodgewoon?

Café Doodgewoon is dé ontmoetingsplek in Salland waar thema’s over palliatieve zorg besproken worden. Het is een trefpunt voor mensen met een levensbedreigende ziekte, hun familie en vrienden en andere belangstellenden. Er zijn altijd meerdere ervaren hulpverleners aanwezig. Café ‘Doodgewoon’ wordt vijf keer per jaar gehouden op de derde dinsdag van de maand.

 

Meer informatie

Website: www.pnsalland.nl

Telefoon: 06-22187443.

 

Volgende bijeenkomsten in 2016

20 september: Palliatieve sedatie en euthanasie.

15 november: Palliatieve zorg voor ouderen.

 

Café Doodgewoon is een initiatief van Palliatief Netwerk Salland en het Steunpunt.