Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

D.I.O. drogisterij

Marianne van der Liende

D.I.O

SCHALKHAAR – Samen met collega-drogist Höften uit Bathmen stapte Uw Eigen Drogist Marianne van der Liende onlangs over op de nieuwe formule D.I.O.-drogisterijen. Een formule die het mogelijk maakt om de lokale maar ook steeds meer de landelijke markt te voorzien en in 2015 voor de tweede maal gekozen is tot Beste Servicedrogist van het land. Die service is juist hèt speerpunt van de D.I.O. drogist die zich daardoor onderscheidt van andere bedrijven. Elke klant is uniek en verdient de juiste aandacht, zo redeneert men daar. Er zal altijd naar een goede en persoonlijke oplossing worden gezocht.

Tijd nemen voor een praatje met de klant en deze van deskundig advies voorzien. De medewerkers zijn professioneel opgeleid en van de laatste ontwikkelingen op de hoogte.

Mét de overstap naar D.I.O. onderging de winkel een frisse opknapbeurt en werd deze in een nieuw jasje gestoken, maar de sfeer blijft als vanouds: een warm welkom voor de klant! En wat ook zeer prettig is: D.I.O. let op de kleintjes zodat uw portemonnee er wel bij vaart. Zo is daar het unieke huismerk Idyl, een product met de kwaliteit en prijs zoals iedereen het graag wil! En bent u op zoek naar groene, natuurlijke producten die eerlijk en met aandacht zijn gemaakt? Dan kunt u daar goed slagen! Funartikelen en scherpe prijzen zorgen er voor dat u graag en vaak bij D.I.O. binnen loopt. U vindt er gewoon wat u zoekt!