Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Een unieke en perfect passende bril

Vanaf nu verkrijgbaar bij Mark Optiek in Schalkhaar

SCHALKHAAR – Iedereen die wel eens een bril heeft gekocht, herkent het wel. Tijdens het uitzoeken van een nieuwe bril is de mooiste bril niet leverbaar in juiste maat. Of je bent er bijna uit en wilt voor de keuze gaan, maar dan vertelt de opticien, dat het door je hogere sterkte toch beter is om een ander model of een kleinere bril uit te zoeken. Maar ook: het model is supergaaf… maar een andere maat zou de bril pas echt perfect maken.Bij standaard brillencollecties is dit allemaal niet mogelijk, want daarin is alles vooraf al bepaald door de designer van het merk. De oplossing is simpel: een gepersonaliseerde bril die volledig op maat kan worden gemaakt. En dat is gelukkig geen science fiction meer, maar vanaf nu te koop bij Mark Optiek in Schalkhaar!

Door te werken met de apparatuur en software van het Amsterdamse bedrijf Sfered Intelligence kan Joost Bon van Mark Optiek een nieuwe bril persoonlijk en volledig op maat laten maken. En dat in slechts een paar eenvoudige stappen!

Het werkt als volgt: Eerst wordt er een 3D scan van het gezicht gemaakt, zodat alle persoonlijke gezichtskenmerken kunnen worden bepaald. Vervolgens kan op het software platform worden gekozen uit 10 modellen van het trendy Deense merk Monoqool. De software bepaalt automatisch de juiste maat voor het gezicht en zorgt ervoor dat de bril een perfecte pasvorm krijgt.

Toch liever andere maat? Of adviseert de opticien een andere aanpassing? Dan kan dat! En als je na het kiezen van de gewenste kleur helemaal tevreden bent met het resultaat, dan wordt de bestelling rechtstreeks naar de 3D printers van Monoqool gestuurd.

Het resultaat is een unieke, gepersonaliseerde bril die perfect past op jouw gezicht! En 3D printen is ook nog eens veel minder belastend voor het milieu: Een win-win situatie dus.

Loop gerust binnen en laat je informeren over de mogelijkheden door Joost Bon van Mark Optiek. En misschien ben ook jíj dan binnenkort eigenaar van zo’n unieke en gepersonaliseerde bril… die ook nog eens perfect past!

Mark Optiek | Pastoorsdijk 28a | Schalkhaar | 0570 – 620089 | markoptiek.nl