Electro World Rookes Rietman bestaat 25 jaar!

De winkel waar klantvriendelijkheid centraal staat

SCHALKHAAR – Rookes Rietman is voor velen een begrip als het om technische apparatuur gaat. Zij bedienen zowel particulieren als zakelijke klanten. Het verzorgingsgebied is naast Schalkhaar, Bathmen en Deventer een gebied van zo’n 20 km.Rookes Rietman is een servicegerichte winkel en gespecialiseerd in het verkopen en repareren van uw wasmachine, droger, koelkast, fornuis, magnetron, kookplaat, afzuigkap of uw inbouwapparaten. Ook voor uw beeld en geluid installatie zijn zij de specialist. Tevens kunnen zij uw apparatuur van de juiste aansluiting en signalen voorzien. Rookes Rietman is erkend dealer van meerdere providers zodat er voor elke persoonlijke situatie de juiste aanbieder gekozen kan worden. Niet alleen op de kabel of de glasvezel, maar ook hebben zij jaren lang ervaring met satelliet, radio, tv en internet.

De moderne winkel heeft een uitgebreid assortiment aan elektronische en huishoudelijke apparaten. Van de nieuwste televisies tot de zuinigste wasmachines. Met als doel de juiste oplossing bij u thuis te realiseren.

 

Klantvriendelijkheid staat bij Rookes Rietman centraal

Naast een eerlijk en deskundig advies, zorgen zij ook voor de juiste levering en installatie van uw aankoop. Daarbij beschikken zij als enige in de omgeving over een eigen technische dienst; de drie monteurs staan dagelijks voor u klaar om uw wasmachine, droger, televisie enz. te repareren. Hierdoor blijven zij ook na de aankoop altijd voor u klaar staan.

Voor wie zelf onderhoud wil plegen of accessoires nodig heeft, kan in de speciaal ingerichte onderdelen afdeling PartsNL Schalkhaar terecht. Mocht het onderdeel niet voorradig zijn, kan deze snel voor u besteld en geleverd worden. Via de speciale PartsNL.nl website kunt u ook 24 uur per dag 7 dagen in de week de juiste benodigdheden vinden. Deze kunt u thuis laten afleveren of zonder verzendkosten in de winkel komen ophalen.

U kunt ook altijd even naar binnen lopen voor informatie of technische vragen. Bellen of e-mailen kan natuurlijk ook. Mocht u een storing doorgeven streven zij ernaar zo snel mogelijk de oplossing te bieden.

Bij Electro World Rookes Rietman heten ze u van harte welkom

Oerdijk 23, 7433 AE Schalkhaar, tel. 0570-676555; e-mail: info@rookesrietman.nl