Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Electro World Rookes Rietman

Feestelijke heropeningsweek vanaf donderdag 31 januari 2019

SCHALKHAAR – De elektronicaformules Euronics en Electro World gaan gezamenlijk verder als Electro World. Rookes Rietman wordt hierdoor onderdeel van de grootste elektronicaformule in Nederland. Dit betekent een volledig vernieuwde uitstraling, waarbij de kwaliteiten van deze ondernemer centraal blijven staan.Electro World Rookes Rietman aan de Oerdijk 23 in Schalkhaar krijgt een geheel nieuw jasje.

“Door deze vernieuwing kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. We hebben een uniek en gevarieerd assortiment, een zeer hoog kennisniveau en onze service- en reparatiedienst is excellent. Onze medewerkers zijn erg trots op deze verandering. We heten iedereen van harte welkom in onze vernieuwde winkel”, aldus Richard Rietman.

“Het logo van Electro World is echt een kwaliteitskenmerk. Als zelfstandig ondernemer zijn wij er trots op dat we al jaren de kwaliteit van onze service zo hoog kunnen houden. Mede door de ondersteuning van Electro World ten aanzien van assortiment en opleidingen. Binnenkort herkent de klant ons aan het nieuwe Electro World logo met de naam op de gevel van onze winkel, onze auto’s en natuurlijke de folder die u regelmatig in de bus gaat vinden”, vervolgt Richard.

Op donderdag 31 januari 2019 wordt de winkel met de nieuwe uitstraling feestelijk heropend. Daarbij is iedereen van harte welkom. Profiteer daar natuurlijke ook een week lang van bijzondere aanbiedingen.

Electro World Rookes Rietman in Schalkhaar is gevestigd aan Oerdijk 23. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. De openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur.