Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Erna Hulman start praktijk voor leerondersteuning

Leren met plezier, succes en zelfvertrouwen

SCHALKHAAR – Heeft uw kind moeite met lezen, spelling, begrijpend lezen of rekenen? Weinig plezier (meer) in leren? Moeite met het plannen van huiswerk, het leren van een toets? Weinig zelfvertrouwen?Bent u op zoek naar iemand die uw kind hierbij kan begeleiden. Dan kunt u vanaf september terecht bij Erna Hulman in haar praktijk ZieZo aan de Oerdijk 68 in Schalkhaar. Als voormalig onderwijsprofessional (groepsleerkracht, intern begeleider en dyslexiespecialist) heeft Erna ruime ervaring opgedaan in het werken met leerlingen met diverse hulpvragen op leergebied.

Haar praktijkervaring, aangevuld met diverse opleidingen en cursussen, zorgt voor een professioneel aanbod in haar eigen praktijk. ZieZo biedt leerondersteuning aan leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs. Zo is er een traject te volgen om te leren leren, een cursus begrijpend lezen en individuele begeleiding bij lees- en spellingsproblemen en dyslexie. Daarnaast is Erna ook behandelaar van ernstige rekenproblemen en dyscalculie.

In haar woning aan de Oerdijk is een praktijkruimte ingericht waar ze alle ruimte heeft om kinderen individueel en op maat te begeleiden. In overleg is begeleiding op een andere locatie ook mogelijk. Het bieden van individuele begeleiding maakt het mogelijk om precies aan te sluiten bij het niveau van het kind en ervoor te zorgen dat een kind weer succes ervaart. Hierdoor zal het zelfvertrouwen, de leermotivatie en het plezier in school weer toenemen.

Ook het leren van en met elkaar is mogelijk tijdens de cursus begrijpend lezen en het traject leren leren, dat individueel, maar ook in kleine groepjes aangeboden wordt.

Daarnaast zullen er op diverse momenten gedurende het schooljaar rekenbootcamps georganiseerd worden. In twee middagen oefenen kinderen in groepjes van maximaal zes leerlingen, op een zeer actieve en speelse manier, de tafels van 2 t/m 9.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, bekijk dan de website www.ziezo-leren.nl of neem geheel vrijblijvend telefonisch of per mail contact op 06 36 03 04 67 info@ziezo-leren.nl