Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Eten bij Pa & Ma viert lente en jubileum

SCHALKHAAR – Heerlijke gerechten met asperges, gezellige muziek op het terras én het allereerste jubileum. Bij restaurant Eten bij Pa & Ma in Schalkhaar bruist het van de lentekriebels.

Sinds eind april heeft de eetgelegenheid aan de Spanjaardsdijk 68C asperges op het menu. Het ‘witte goud’, afkomstig van teler De Weerd in Raalte, laat zich kersvers opdienen met rauwe ham of gerookte zalm als voorgerecht of met licht gerookte ham of kabeljauw als hoofdgerecht. “Een mooi bord vol”, verzekert Ferdi.

Naast de asperges kunnen bezoekers sinds kort ook genieten van livemuziek op het terras. Iedere derde zondag van de maand. Op 17 mei speelt coverduo Bervoets & Westerhoff. Diezelfde dag zijn ook de aspergeteler en ambachtelijke slager Marcel van der Weegh aanwezig.

Deze maand wordt overigens ook het 1-jarig jubileum van Eten bij Pa & Ma gevierd. In het kader daarvan is een spaarsysteem met bijbehorende pas geïntroduceerd. Elke bestede euro levert een punt op en de punten betekenen korting. “Een mooie manier om lid van ons ‘gezin’ te worden.”