Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Festival St. Caecilia

SCHALKHAAR – De slagwerkgroep van St. Caecilia Schalkhaar houdt op zaterdagavond 25 maart 2017, in de voetbalkantine van SV Schalkhaar, Festival St. Caecilia. U kunt vanaf 19.30 uur kijken, luisteren en genieten van een leuk en gevarieerd programma.Er wordt door verschillende groepen opgetreden. Allereerst een optreden van de slagwerkgroep en leerlingen van St. Caecilia Schalkhaar.

Dan kunt u ook nog genieten van het revuegezelschap Tempo uit Wesepe. Zij gaan voor u ‘Het Familieportret’ spelen; deze voorstelling begint met een familiefoto van de familie Brugman.

Maar wat hier allemaal aan voorafgaat?

Wat te denken van De Langenberger Muzikanten uit Bathmen. Deze enthousiaste groep muzikanten zal, onder leiding van Hans Dijsselhof, voor u optreden en voornamelijk Egerländer en Tsjechische volksmuziek spelen. Het wordt dus een hele gezellige avond! En zoals altijd is de toegang gratis, hoewel een vrije gift van u, als beloning voor deze leuke avond, welkom is.

U bent van harte welkom op 25 maart 2017 in de kantine van Sportpark De Horsterhoek, Horsterhoekweg 9. De kantine zit op de eerste verdieping, maar er is een lift aanwezig. Vanaf 19.15 uur is de kantine open voor het publiek.

Meer informatie kunt u vinden op www.stcaecilia-schalkhaar.nl