Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Frituren zonder vet

Smullende bezoekers die alles over de hetelucht friteuses willen weten.

Smullende bezoekers die alles over de hetelucht friteuses willen weten.

SCHALKHAAR – Vol enthousiasme werd vorige week zaterdag de Airfryer demodag bij Euronics Nijhof & Rietman bezocht. Er werd niet alleen gekeken, maar natuurlijk ook geproefd!

Mensen waren verrast over de diversiteit aan snacks en hapjes die tot de mogelijkheden behoren in de hetelucht friteuse. Tijdens de demodag is juist de veelzijdigheid getoond. Zo zijn er gehaktballetjes, pepernoten etc. gemaakt. Zelfs het resultaat van de friet werd door een aantal mensen als vergelijkbaar met conventioneel frituren genoemd! Door het speciale laagje op de meeste diepvries ovenfrietjes worden deze krokanter dan gewone diepvriesfrietjes. Er zit echter wel suiker in dit laagje, dus ook extra calorieën. Bij de zelfgemaakte frietjes is er slechts 1 el olie op 1 kg friet nodig. Veel mensen waren verbaasd dat bij de meeste bereidingen geen enkele toevoeging van vettigheid nodig is.

Wat betreft de competitie tussen de Philips Airfryer en de Fritel Snacktastic is over het algemeen de Philips als winnaar naar voren gekomen. Echter: beide apparaten hebben voor- en nadelen. Uiteraard kunt u bij Euronics Nijhof & Rietman terecht om te kijken welk apparaat het best bij uw wensen past.