Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Jubileumweekend voor

(oud)-leden en tennisvrienden

Luchtfoto TC Park Braband.

Luchtfoto TC Park Braband.

SCHALKHAAR – In 2016 bestaat tennisclub Park Braband in Schalkhaar 50 jaar. Dit jubileum wordt volop gevierd met tal van activiteiten in het weekend van 17 en 18 september. Zowel leden, oud-leden als tennisvrienden zijn van harte welkom op de receptie, de tennisdemo of het feest op zaterdag 17 september.

Mike van Boldrik, lustrumcommissie TC Park Braband: “We hopen op een grote opkomst van (oud)-leden, tennisvrienden en betrokkenen om terug te blikken op 50 jaar Park Braband en de tijd ervoor. Al vroeg in de vorige eeuw werd er getennist op de huidige locatie. Het prieel op baan 7 stamt zelfs nog uit de jaren 20 en fungeerde destijds als clubhuis. Op zaterdag 17 september is er, met een speciaal gemaakte film, meer zien over het verleden. Ook is er een fooddock én tennisdemo van (oud)-leraren gevolgd door een spetterende feestavond.”

 

Meer informatie? Kijk op tcparkbraband.nl

Zondag 18 september staat in het teken van de jeugd en hun ouders. Iedereen van 6 tot 17 jaar is welkom mits opgegeven via jubileum@tcparkbraband.nl Kijk op www.tcparkbraband.nl voor het precieze programma en de aantrekkelijke jubileumactie voor nieuwe leden.