Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kapsalon Jeannet Total Look bestaat 25 jaar!

 

SCHALKHAAR – De mensen “op” Schalkhaar zullen nog wel weten dat Carel Voskuilen zijn kruidenierswinkel aan de Timmermansweg had. Maar het is op 1 juni al 25 jaar geleden dat Jeannet Olthoff haar intrek in dat pand nam. Negentien jaar was ze en bepaald een ondernemend type!

Ze startte haar eigen kapsalon, daarbij gesteund door haar ouders die het eerste jaar voor haar garant stonden. Zij droegen er toe bij dat Jeannet haar droom waar kon maken door alle vertrouwen in haar te hebben. Dat vertrouwen heeft ze zeker niet beschaamd want de salon werd een succes en de klantenkring breidde zich langzamerhand uit. Mensen kwamen met plezier terug en op een bepaald moment werd het noodzakelijk de zaak uit te breiden. Een geheel nieuw pand verrees er op dezelfde plek, voldoend aan alle eisen des tijds en zelfs met de mogelijkheid om ook kleding te verkopen. Bovendien was er ook plek voor de beautysalon van Caryl Klieverik waardoor het totale aanbod op een mooie wijze werd verbreed.

Jeannet is trots op haar hele team dat zich inzet om kwaliteit en deskundigheid te bieden door steeds de nodige bijscholing te volgen en vooral klantvriendelijkheid en gemoedelijkheid hoog in het vaandel te houden!