Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kerstkoor Colmschate in de Nicolaaskerk Schalkhaar

SCHALKHAAR – Op 15 december 2016 brengt Kerstkoor Colmschate u in de Nicolaaskerk in Schalkhaar in kerstsfeer. Het concert begint om 20.00 uur. Carols, bekende Nederlandse kerstliederen, maar vooral licht eigentijds repertoire, dat zijn de ingrediënten voor een avond perfecte kerstsfeer.Kaarten voor dit concert kosten € 5,00 (inclusief een gratis kopje koffie of thee). Kaarten zijn november verkrijgbaar bij Plus Fahner, Pastoorsdijk 22, Schalkhaar en via anneke@spkc.nl Andere voorverkoopadressen zijn Bloembinderij Ben Stempher WC Colmschate, Pizzeria Maria WC Zwaluwenburg, Mitra Slijterij WC Andriessenplein, Café en Terras ‘à la Monique’ Oerdijk 141 Okkenbroek.

 

Kerstkoor Colmschate op het Margriet Winter Festival

Op 18 november heeft Kerstkoor Colmschate opgetreden op het Margriet Winter Festival. Het was zowel on stage als back stage een geweldige belevenis. Bij SBS Shownieuws en Van der Vorst ziet sterren was het Kerstkoor goed in beeld.

 

Kerstkoor Colmschate trakteert

Kerstkoor Colmschate bestaat in 2017 twintig jaar en trakteert daarom. Verzorgingshuizen die het kerstkoor boeken voor 2016 of 2017 krijgen van het kerstkoor een cadeau in de vorm van een gratis optreden in april/mei 2017 of 2018 van The Liberation Singers, het andere project van Stichting projectkoren Colmschate.

De bewoners worden meegevoerd in de kerstsfeer van Kerstkoor Colmschate en ondergedompeld in de nostalgie van The Liberation Singers met hun muziek over oorlog, vrede, bevrijding en hoop.