Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kerstmarkt Het Groene Erf

Kerstmarkt Het Groene Erf

SCHALKHAAR – Op woensdag 9 (10.00-17.00) en donderdag 10 december (10.00-20.00) houdt Het Groene Erf haar jaarlijkse sfeervolle en gezellige kerstmarkt aan de Oerdijk 108. Het Groene Erf is een dagbestedingslocatie van Stichting De Parabool.

De Parabool biedt kleinschalige dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Naast de verkoop van producten die gemaakt worden op de verschillende dagbestedingslocaties van de Parabool en de verkoop van kerstbomen is er een sfeervol terras. Op woensdagmiddag komen de “Bêkezangers” uit Bathmen en donderdagavond zijn er enkele midwinterhoornblazers. Ook zijn er gedurende de kerstmarkt kinderactiviteiten, de woensdagmiddag is ‘kindermiddag’ met een extra kinderactiviteit.

De producten van de Parabool worden met de grootste zorg gemaakt door cliënten tijdens hun dagbesteding. Het betreft producten van uiteenlopende aard, zoals brood en banket, kaarsen, houten producten, vogelvoer, textiel en siervoorwerpen.

De kerstbomenverkoop is natuurlijk niet enkel tijdens de kerstmarkt, maar vanaf zaterdag 5 december gedurende de openingstijden van Het Groene Erf. www.deparabool.nl