Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Lanco Mode opent modezaak voor senioren in Schalkhaar

SCHALKHAAR – Op 24 maart opent Lanco Mode een 65+ modespeciaalzaak voor dames en heren aan de Oerdijk 19 in Schalkhaar. Zij bieden u zowel een vlotte als een klassieke collectie aan. Uiteraard zijn de collecties onderling goed te combineren zodat u uw eigen stijl kunt creëren.Topmerken

Elk seizoen biedt Lanco Mode u een nieuwe, frisse en kleurrijke collectie van kwalitatief goede mode tegen een betaalbare prijs. De merken Setter(lady), Barbara Lebek, Micha, Robell, Germaine, StylesFashion en Meyers broeken hebben een hoog draagcomfort en een optimale pasvorm hoog in het vaandel staan.

 

Service

De service van Lanco Mode gaat ver. Indien gewenst wordt er geholpen met passen. U kunt gratis parkeren voor de deur, de winkel is goed toegankelijk voor rolstoelen en er is een invalide toilet. Er is een vrijblijvende haal & brengservice (ook voor rolstoelen), iedere eerste vrijdag van de maand en op afspraak. Bent u niet mobiel genoeg dan biedt Lanco Mode ook een thuisservice aan.

Lanco Mode is als één van de weinige modezaken in de regio gespecialiseerd in damesmode voor de modebewuste vrouw en man van 65 jaar en ouder. Openingstijden vrijdag en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur en op afspraak: 0570-857177.