Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Maak nu voordelig kennis met

Tennisclub Park Braband

Maak nu voordelig kennis

SCHALKHAAR – Tennisclub Park Braband maakt het nu wel heel aantrekkelijk om (weer) te gaan tennissen. Vanaf 1 juni hanteert de tennisclub een speciaal SchalkhaarLife! tarief: senioren betalen de rest van het jaar € 100,- en krijgen twee gratis tennislessen. Jeugdleden betalen € 40,- voor de rest van het seizoen en krijgen één gratis les aangeboden.

Ooit al eens eerder getennist of interesse om kennis te maken met deze leuke sport? Park Braband, mooi gelegen in de bossen bij Schalkhaar, heet u of uw zoon/dochter van harte welkom! Ontmoet Park Braband ook tijdens SchalkhaarLife!, waar zij met een minitennisbaan en kraam aanwezig zijn.

Joost Bon, PR Commissie Park Braband: “Om mensen het tennissen weer op te laten pakken of juist kennis te laten maken met de sport, hanteren we een lager tarief naarmate het jaar vordert. Ook mensen die zonder medespeler willen starten met deze leuke racketsport zijn bij TC Park Braband aan het goede adres. Naast diverse toernooien organiseren we wekelijks husselavonden waar iedereen die zin heeft om te spelen welkom is, ongeacht de speelsterkte. Doordat alle niveaus en leeftijden ons park weten te vinden is er altijd wel ‘een match’ te maken. Wie meer wil weten over TC Park Braband kijkt op www.tcparkbraband.nl”

 

Over TC Park Braband

TC Park Braband is prachtig gelegen in de bossen van Schalkhaar, aan de rand van Deventer. Van de zeven banen zijn er vier gravel en drie all-weather banen. Genoeg ruimte voor iedereen om vrijwel altijd zonder wachttijden een mooie partij te spelen of uitgebreid te trainen.