Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Muziek en Dansspektakel Schalkhaar

SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SCHALKHAAR – Muziekvereniging St. Caecilia houdt op zondag 12 april 2015, in de sportzaal van ’t Haarhuus in Schalkhaar, een muziek en dansspektakel. U kunt vanaf 13.30 uur kijken, luisteren en genieten van muziek en dans.


Er wordt door verschillende groepen opgetreden. Naast een optreden van de Slagwerkgroep van St. Caecilia, kunt u kijken en genieten van Jazz dans, hiphop, een schoolband, leerlingen van St. Caecilia en drumleerlingen van Richard Schrijver.
“Met het vorige optreden zaten wij in het Plezier atelier (de voormalige bibliotheek) aan de Oerdijk in Schalkhaar, wat erg leuk en knus was, maar daar hadden we toch te maken met ruimtegebrek. Nu pakken we het anders en groter aan zodat wij meer ruimte kunnen bieden aan de groepen die meedoen. Het licht en geluid wordt verzorgd door Fraizle Licht, Geluid en Showtechniek. En de Lindeboom maakt het mogelijk om in de zaal een kopje koffie, thee of een drankje te kopen.
Het wordt een leuke middag met een gevarieerd programma. De toegang is gratis, maar een vrije gift is natuurlijk altijd welkom.
De slagwerkgroep van St. Caecilia repeteert op de donderdagavond vanaf 19.45 uur in de Nicolaasschool. Er wordt heel serieus geoefend, maar het is vooral leuk om samen muziek te maken. Heeft u interesse, loop dan gerust eens binnen om te kijken en te luisteren.”
Informatie kunt u vinden op
www.stcaecilia-schalkhaar.nl