Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Praktijk voor rouw- en verliesbegeleiding

SCHALKHAAR – “Rouwen moet ik zelf doen, maar hoe doe ik dat dan?” “Ik ben soms zo boos en voel me verscheurd, wat kan ik hiermee?” Dit zijn vragen die Marlène Jansen regelmatig tegenkomt in haar werk. Ze heeft haar praktijk ‘Verlies in Balans’ in Schalkhaar.Marlène biedt begeleiding aan mensen die zodanig met rouw en verlies geconfronteerd zijn, dat hun leven uit evenwicht is geraakt. Ze gaat uit van de eigen kracht van mensen om weer grip te krijgen op hun leven. Hoe beter je in balans bent, hoe groter je veerkracht is. Rouwen is hard werken waar veel emoties bij loskomen.

Ook in de laatste levensfase biedt ze ondersteuning. Hoe wil iemand afscheid nemen van het leven en van zijn naasten? Samen wordt bekeken wat hiervoor nodig is.

 

Rouwwandelingen

Elke eerste vrijdag van de maand worden door Marlène thema wandelingen voor lotgenoten gehouden. Er is zoveel herkenning en erkenning, opeens staan ze niet meer alleen hierin. Dat is echt heel mooi om te zien, wat een verbondenheid!

 

Marlène biedt een gratis kennismakingsgesprek aan. Afhankelijk van de verzekeraar kan rouwbegeleiding deels vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Voor informatie zie www.verliesinbalans.nl of bel 06-12174035.