Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Prijsuitreiking klantenactie Schalkhaarse ondernemers

SCHALKHAAR – Tien ondernemers uit Schalkhaar zijn vanaf oktober 2017 een fantastische klantenactie gestart. Een stempelactie waarbij iedere maand een prachtige prijs gewonnen kan worden. De prijs zal een cadeau met een minimale waarde van € 100 zijn. De voorwaarde om mee te doen is eenvoudig. Verzamel van zes verschillende deelnemende winkels een stempel op de inmiddels bekende stempelkaart. U krijgt al vanaf een aankoopbedrag van €10 een stempel. De volle stempelkaarten zijn in te leveren bij de deelnemende winkels in Schalkhaar. De prijswinnaar van deze maand is: Marion Hagen uit Schalkhaar.De prijswinnaar neemt vrijdag ochtend 1 december bij Euronics Nijhof & Rietman de prijs in ontvangst. Nijhof & Rietman is aan de Oerdijk 23 gevestigd, naast elektrisch huishoudelijk apparatuur zoals wasmachines en vaatwassers worden hier ook de mooiste televisies verkocht. Ook voor inbouwapparatuur bent u bij Nijhof & Rietman aan het juiste adres. De servicedienst komt aan huis om de nieuwe apparatuur te installeren. Ook voor reparaties en onderhoud kunt u bij Nijhof & Rietman terecht. Voor onderdelen en accessoires is tegenwoordig een compleet nieuw winkelgedeelte beschikbaar waar nu ruim een jaar met de PartsNL.nl formule de meest gangbare artikelen op voorraad worden aangeboden. Tevens heeft PartsNL ook een webwinkel met circa zes miljoen onderdelen en accessoires.

Als u benieuwd bent geworden wat er in Schalkhaar allemaal op dit gebied te koop is, bent u natuurlijk van harte welkom aan de Oerdijk 23!

 

December actie Schalkhaar 2017 eenvoudiger en aantrekkelijker dan ooit

Om verwarring te voorkomen wordt de huidige langlopende stempelactie ook in december gewoon voortgezet. De verwachting is dat in de decembermaand deze kaart extra snel vol zal zijn. Daarom zal er ook een extra trekking komen om de winkans te verdubbelen! En krijgt u de kaart niet op tijd vol, dan kunt u in 2018 in uw eigen tempo gewoon de stempels verder verzamelen op dezelfde kaart.