Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Rollatorkeuring

Inloopspreekuur woensdag 11 november 14.30-16.00 uur Wijkwinkel Schalkhaar

SCHALKHAAR – Als gevolg van de veranderingen in de zorg moeten hulpmiddelen tegenwoordig veelal zelf aangeschaft worden, zoals bijvoorbeeld een rollator. Maar wat als deze rollator gebreken gaat vertonen?

Na een aantal succesvol verlopen spreekuren organiseert De Wijkwinkel in samenwerking met de ‘Rollatordokter’ in het nieuwe seizoen wederom een aantal spreekuren. Tijdens deze inloopspreekuren controleert de Rollatordokter gratis uw rollator, geeft advies en voert kleine handelingen uit zoals het op spanning brengen van de remkabels, het aandraaien van losse schroeven, etcetera.

Het eerstkomende inloopspreekuur vindt plaats op woensdag 11 november in de Wijkwinkel Schalkhaar; de volgende staat gepland op dinsdag 15 december in  Wijkwinkel Colmschate.

Reparaties

Als bij de controle blijkt dat een grotere reparatie nodig is, zoals het vervangen van de remkabels of andere onderdelen, worden er wel kosten in rekening gebracht. Dit wordt echter altijd eerst met u besproken. Als het rustig is op het inloopspreekuur wordt uw hulpmiddel direct gerepareerd, anders wordt een afspraak gemaakt om uw rollator te repareren. Dit brengt geen extra kosten met zich mee.

Praktische informatie

Woensdag 11 november 2015, 14.30-16.00 uur

Wijkwinkel Schalkhaar | Lindeboomsweg 1a-2 Schalkhaar

Dinsdag 15 december 2015, 14.00-15.30 uur

Wijkwinkel Colmschate | Flora 259 Deventer

 

Toegang gratis.