Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Schalkhaar kijkt uit naar vier dagen feest tijdens hemelvaarts-

weekend

SCHALKHAAR – De diverse commissies van Schalkhaar Life! zetten momenteel de puntjes op de i voor weer een veel belovend festijn tijdens het hemelvaartsweekend van donderdag 25 mei tot en met zondag 28 mei. Dit jaar dus een extra dag Schalkhaar Life! Noteer de data van Schalkhaar Life! zodat je niets hoeft te missen van dit unieke dorpsfeest.

Royal Beat speelt zaterdag 27 mei in de feesttent.

De grote tent op het plein bij De Lindeboom vormt ook dit jaar het hart van het gevarieerde feestprogramma. Het programma kent een aantal vaste items, zoals de seniorenmiddag waar bekende artiesten hun opwachting maken, de tourrit oldtimers, Game and Adventure voor de jeugd, de grote feestavond op de zaterdag met de band ‘Royal Beat’ – frontman Leon Sherman is sinds zijn deelname dit seizoen aan de Voice of Holland voor velen een bekende-, en natuurlijk is er de braderie op zondag. Er zijn nog kramen beschikbaar. Maar ook nieuwe activiteiten staan dit jaar op de rol.

 

Nieuwe activiteiten

Enkele activiteiten brengen we graag onder de aandacht. Zoals de invulling van de donderdag – Hemelvaartsdag. Er liggen diverse routes klaar voor racefietsers, mountainbikers en traditionele fietsers. Inschrijven kan vanaf 09.30 tot 11.00 uur bij de tent. De kermis gaat om 12.00 uur open evenals het terras bij de tent. Vanaf 15.00 uur is er een muzikale bijdrage van Lara Leaves voor een optimaal loungegevoel. Maak je geen zorgen om je natje en je droogje er is van alles verkrijgbaar.

De officiële opening op vrijdag is in een nieuw jasje gestoken: lopend vuurtje. Alle kids tot en met groep 8 worden uitgenodigd mee te doen op alles wat maar rollen kan. Het liefst mooi versierd. De optocht met dweilorkest voorop leidt door het feestelijk aangeklede dorp. Tevens loopt een aantal bovenbouwers met fakkels mee en zijn er zelfgemaakte feestvlaggen te bewonderen. Het kleurrijke en bonte gezelschap eindigt bij de tent. Daar zal het Schalkhaar Life! vuur worden ontstoken, de opmaat naar een hartverwarmend weekend.

Tot slot het thema beach. Dit thema is in diverse varianten vervlochten in het programma. Je kunt dan onder andere denken aan de fotohoek in de feesttent waar individuen en of vriendengroepen in de gelegenheid zijn om hèt Schalkhaar Life! beachplaatje 2017 te schieten.

Kortom, een extra lang Schalkhaar Life! met veel plezier en vertier!

 

www.schalkhaarlife.nl

Voor actueel nieuws omtrent Schalkhaar Life! 2017 ga naar www.schalkhaarlife.nl Je kunt Schalkhaar Life! natuurlijk ook volgen via Facebook, Twitter of Instagram.

 

Er zijn nog kramen!

De belangstelling hiervoor is altijd zeer groot. Deelnemers zijn onder andere leden van de Ondernemers Vereniging Schalkhaar, stichtingen die zich sterk maken voor goede doelen (gratis deelname), maar ook sportverenigingen die zichzelf willen promoten en altijd nieuwe leden kunnen gebruiken. Daarnaast zijn er standhouders uit de wijde omgeving die hun waren ‘aan de man’ willen brengen. Het aanbod is divers en zeer de moeite waard. Ben je geïnteresseerd, meld je aan. De prijs van een kraam bedraagt € 25,-.

Opgeven kan via de site van Schalkhaar Life!: www.schalkhaarlife.nl