Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Schalkhaar Life! 2015, maar liefst vier dagen feest

Schalkhaar Life

SCHALKHAAR – De diverse commissies van Schalkhaar Life! zijn alweer drukdoende met de voorbereidingen voor de editie van 2015. Dit jaar een extra dag Schalkhaar Life!, het dorpsfeest wordt namelijk gevierd tijdens het pinksterweekend van 22 mei tot en met 25 mei 2015. Markeer deze data in uw agenda zodat u niets hoeft te missen van dit unieke feest.

De grote tent op het plein bij de Lindeboom  zal ook dit jaar centraal staan bij het gevarieerde programma tijdens het feestweekend. Het (voorlopige) programma kent een aantal vaste items, zoals de seniorenmiddag, de dienstenveiling, tourrit oldtimers, de grote feestavond op de zaterdag  met de band ‘Hot Town’ en natuurlijk de braderie op zondag.  Maar ook nieuwe activiteiten staan dit jaar op de rol.

 

Nieuwe activiteiten

Enkele bijzondere activiteiten brengt de organisatie graag onder uw aandacht. Zoals ‘Game and Adventure’ speciaal voor de jeugd van ca. 10-15 jaar. Daarnaast staat op zondag 24 mei de Zeskamp gepland. Dit is een nieuwe activiteit waarvan de organisatie hoopt dat dit een terugkerend item zal worden tijdens het feestweekend. Ook nieuw dit jaar op maandag de 25e mei de mountainbiketocht in de prachtige ‘achtertuin’ van Schalkhaar.

Kortom, een feestweekend om naar uit te kijken!

Voor actueel nieuws omtrent Schalkhaar Life! 2015: www.schalkhaarlife.nl Je kunt Schalkhaar Life! ook volgen via Facebook of Twitter.

 

Laat van je horen: mail ideeën voor het goede doel!

Op vrijdagavond 22 mei staat tijdens Schalkhaar Life weer de fameuze Dienstenveiling voor het ‘Goede doel’ geprogrammeerd. Het ‘Goede doel’ is gelinkt aan Schalkhaar, dit betekent dat mensen, verenigingen of instanties uit Schalkhaar erbij betrokken moeten zijn. Goede doelen in voorgaande jaren waren: Zonnebloem Schalkhaar en Sinterklaas Schalkhaar.

Heb je een goed idee? De organisatie van Schalkhaar Life hoort het graag van je. Tot 15 april kun je jouw ideeën indienen. Mail je suggestie(s) naar: martinleonoor@outlook.com