Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Schalkhaar Life! 2016 belooft een happening van formaat te worden

The Tour speelt zaterdagavond 21 mei in de feesttent.

The Tour speelt zaterdagavond 21 mei in de feesttent.

SCHALKHAAR – Het programma van Schalkhaar Life! 2016 staat bol van de activiteiten, van sportief tot en met aanschouwen. Het dorpsfeest is van vrijdag 20 mei tot en met zondag 22 mei. Hieronder alvast een eerste impressie van het feestprogramma.

De feesttent op het plein in de kern van het dorp is ook dit jaar weer het centrale ontmoetingspunt. Het programma kent een aantal vaste items, zoals de seniorenmiddag, drie dagen kermis, tourrit oldtimers, de grote feestavond op de zaterdag met de bands ‘The Tour’ en ‘More Life’ en natuurlijk de braderie op zondag. Maar ook de nieuwe activiteiten op de vrijdag en zaterdag maken van deze editie een waar spektakel.

Nieuwe activiteiten

– Centraal op de vrijdagavond staat Schalkhaar Life Draait Door voor het Goede Doel. Door middel van o.a. lotenverkoop, tegen betaling de band verzoeknummers laten spelen of je laten fotograferen door een professionele fotograaf wordt geld ingezameld voor een Goed Doel in Schalkhaar. De verkozen Goede Doelen krijgen een vermelding op het rad van fortuin. Zondagavond zal het rad van fortuin uitkomst bieden wie in 2016 is verkozen tot Goede Doel.

– De zaterdagochtend is vanaf 10.00 uur voor de sportievelingen. De start en finish van de mountainbiketocht is bij de feesttent.

– Ook nieuw maar dan op de zaterdagavond is het Schalkhaar Life! Familiecafé. De tent is dan omgevormd tot een waar café voor jong en oud. Voor een ieder valt er iets te beleven, denk aan een ludieke fotohoek, darts, karaoke, jukebox en een oergezellige pubquiz voor jong en oud.

Nog enkele kramen beschikbaar op de braderie zondag 22 mei 2016

De belangstelling hiervoor is altijd zeer groot. Deelnemers zijn onder anderen leden van de Ondernemers Vereniging Schalkhaar, stichtingen die zich sterk maken voor goede doelen (gratis deelname), maar ook sportverenigingen die zichzelf willen promoten en altijd nieuwe leden kunnen gebruiken. Daarnaast zijn er standhouders uit de wijde omgeving die hun waren aan de man brengen. Kortom, het aanbod is divers en zeer de moeite waard. Mocht u geïnteresseerd zijn, u kunt zich aanmelden voor het reserveren van een kraam.

Opgeven kan via de site van Schalkhaar Life!: www.schalkhaarlife.nl/contact-opgave

 

Kortom, een feestweekend om naar uit te kijken!

Voor actueel nieuws en het volledige programma van Schalkhaar Life! 2016 ga naar www.schalkhaarlife.nl Je kunt Schalkhaar Life! natuurlijk ook volgen via Facebook of Twitter.