Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Sfeervolle kerstmarkt Schalkhaar zaterdag 14 december van 17.00 tot 19.00 uur

SCHALKHAAR – Voorafgaand aan de gezellige kerstmarkt wordt een lampionoptocht gehouden. Kinderen die daar graag aan mee willen doen kunnen vanaf 16.30 uur een lampion ophalen op de kerstmarkt.Op school krijgen ze een kleurplaat uitgedeeld; deze kunnen ze inleveren; de mooiste kleurplaten krijgen een presentje/ leuk cadeautje.

Op de kerstmarkt, op het dorpsplein, komt de band Rewire met een sfeervol optreden. Natuurlijk zijn er kraampjes met allerlei leuke kerstattributen in zeer verschillende stijlen, maar ook kraampjes waar de inwendige mens kan worden versterkt met o.a. broodje beenham, warme chocomel, glühwein.

En de levende kerststal ontbreekt ook zeker niet!

Het zal de bezoeker van Schalkhaar niet zijn ontgaan dat er de laatste weken hard is gewerkt aan nieuwe feestverlichting die de bomen siert en het dorp een romantisch karakter geeft.

Die verlichting is door plaatselijke ondernemers en andere sponsoren al voor een groot deel bij elkaar gebracht. Maar het zou mooi zijn als er nog een extra financiële injectie kan worden gegeven om de verlichting nog iets uit te breiden.

Daarom worden er tijdens de kerstmarkt loten verkocht voor slechts 1 euro per stuk waar prachtige prijzen mee te winnen zijn; als eerste prijs een reischeque van 250 euro! En vele andere prijzen, beschikbaar gesteld door de plaatselijke ondernemers. De loten zijn ook te koop bij de meeste winkels in Schalkhaar.

De trekking is medio januari.