Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Sinterklaas komt met een dansfeest naar Schalkhaar!

SCHALKHAAR – Zondag 26 november brengen Sinterklaas en zijn Pieten een bezoek aan Schalkhaar, hopelijk laat de storm van vorig jaar zich niet zien op deze mooie dag. Samen met zijn Pieten is Sinterklaas weer druk bezig met de voorbereidingen.Sinterklaas gooit het dit jaar over een andere boeg. Hij wil graag een dansfeest met alle kinderen uit Schalkhaar. Daarom vraagt Sinterklaas aan jullie om je dansschoenen aan te trekken!

Vanaf woonzorgcentrum Park Braband zal Sinterklaas samen met zijn pieten om 13.30 uur richting Sporthal Westenberg aan de Garderegimentsweg gaan. Sinterklaas vindt het enorm leuk als er veel kinderen, ouders en grootouders samen met hem en de Pieten richting de Sporthal gaan. Dit alles begeleid door de Pietenband en de Dance Twirl groep van de Drumfanfare St. Caecilia Raalte. In de sporthal wordt Sinterklaas ontvangen door alle kinderen en wordt hij welkom geheten door de burgemeester van de gemeente Deventer.

De Pietenband is er voor de muzikale begeleiding en zoals eerder benoemd zal er lekker gedanst gaan worden met zijn allen. Ook de DJ Piet is van de partij en is druk in de weer om allemaal leuke liedjes voor jullie uit te zoeken en te mixen. Zo wordt er samen weer een grandioos feest van gemaakt!

Trek daarom je dansschoenen aan! En vergeet natuurlijk niet een mooie muts op te doen met je naam erop, dat kan Sinterklaas heel erg waarderen.