Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Sinterklaas komt naar Schalkhaar!

SCHALKHAAR – Zoals elk jaar komen Sinterklaas en zijn Pieten ook dit jaar naar Schalkhaar. Op 25 november zullen ze het dorp aan doen.Het dansfeest van vorig jaar was een groot succes. Sinterklaas heeft daarom een plan bedacht dat hij alleen met DJ Piet deelt en niet met de andere Pieten. Sinterklaas wil dit jaar zelf als DJ spelen tijdens het feest. Het moet een grote verrassing worden voor de Pieten dus Sinterklaas moet een goed plan bedenken om dit in het geheim voor te bereiden. Lukt dit hem? Zal Sinterklaas aanleg hebben als DJ? En wat zullen de pieten er van vinden? Kom dat zien op 25 november in de sporthal Westenberg in Schalkhaar!

Vanaf woonzorgcentrum Park Braband zal Sinterklaas samen met zijn Pieten om 13.30 uur richting Sporthal Westenberg aan de Garderegimentsweg gaan. Sinterklaas vindt het enorm leuk als er veel kinderen, ouders en grootouders samen met hem en de Pieten richting de Sporthal gaan. Dit alles wordt begeleid door de Pietenband.

In de sporthal wordt Sinterklaas ontvangen door alle kinderen en wordt hij welkom geheten door wethouder Thomas Walder van de gemeente Deventer.

De Pietenband is er voor de muzikale begeleiding en zoals eerder benoemd zal er lekker gedanst gaan worden met zijn allen. Trek jullie dansschoenen maar vast aan! Zo gaan we er met z’n allen weer een grandioos feest van maken!

Benieuwd naar de avonturen die Sinterklaas en zijn Pieten gaan beleven? Kom dan allemaal zondag 25 november om 14.00 uur naar de Garderegimentsweg in Schalkhaar!

Alvast in de stemming komen?

Ga dan snel naar www.sintinschalkhaar.nl en bekijk daar de foto’s van de afgelopen jaren. Hier vindt u ook het programma, de sponsoren en contactinformatie.