Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Sinterklaas komt naar Schalkhaar!

SCHALKHAAR – Zoals elk jaar komen Sinterklaas en zijn Pieten ook dit jaar weer naar Schalkhaar. Op 24 november zullen ze het dorp aan doen.

Dit jaar lijkt het voor het eerst helemaal goed te gaan! Sinterklaas en de Pieten zijn aanwezig, cadeaus zijn ingepakt. Dus niks om je zorgen over te maken zou je denken!
Alleen hebben Slimme Piet en Pieterbaas ruzie en onenigheid met elkaar. Wie is de slimste van de twee? Zij zijn het niet met elkaar eens wat de sfeer niet ten goede komt. Gelukkig is er Vlogpiet die wel een oplossing weet te vinden voor dit probleem. Wil jij weten wat de oplossing is? Kom dan kijken op 24 november in de Sporthal Westenberg!

Vanaf woonzorgcentrum Park Braband zal Sinterklaas samen met zijn Pieten om 13.30 uur richting Sporthal Westenberg aan de Garderegimentsweg gaan. Sinterklaas vindt het enorm leuk als er veel kinderen, ouders en grootouders samen met hem en de Pieten richting de Sporthal gaan. Dit alles wordt begeleid door de Pietenband.

In de sporthal wordt Sinterklaas ontvangen door alle kinderen en wordt hij welkom geheten door  de Burgemeester van de gemeente Deventer.

De Pietenband is er voor de muzikale begeleiding en zoals eerder benoemd zal er lekker gedanst gaan worden met zijn allen. “Trek jullie dansschoenen maar vast aan! Zo gaan we er met z’n allen weer een grandioos feest van maken!”, aldus Ellen Verwoolde-Andréa namens de Stichting Sinterklaasintocht Schalkhaar.

Benieuwd naar de avonturen die Sinterklaas en zijn Pieten gaan beleven kom dan allemaal zondag 24 november om 14.00 uur naar de Garderegimentsweg in Schalkhaar!

 

Alvast in de stemming komen?

Ga dan snel naar www.sintinschalkhaar.nl en bekijk daar de foto’s van de afgelopen jaren. Hier vindt u ook het programma, onze sponsoren en contactinformatie.