Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Sinterklaas komt naar Schalkhaar

sinterklaas-komt-naar-schalkhaar

SCHALKHAAR – Ook dit jaar is Sinterklaas, samen met zijn Pieten, druk bezig met de voorbereidingen om een bezoek te brengen aan Schalkhaar. Zal hij weer met de koets aankomen of zal hij dit jaar voor zijn paard Amerigo kiezen of misschien wel een mooie open auto?

Zondag 20 november kunnen alle kinderen van Schalkhaar het zien, dan brengen Sinterklaas en de Pieten een bezoek aan Schalkhaar. Vanaf woonzorgcentrum Park Braband zal Sinterklaas samen met zijn pieten om 13.30 uur richting Sporthal Westenberg, Garderegimentsweg gaan. Sinterklaas vindt het enorm leuk als er veel kinderen en hun ouders samen met hem en de Pieten richting de Sporthal gaan. Sinterklaas vindt het ook leuk als alle kinderen leuke mijters maken met hun naam erop.

In de sporthal wordt Sinterklaas ontvangen door alle kinderen en wordt hij welkom geheten door een wethouder van de gemeente Deventer. De pietenband is er weer voor de muzikale begeleiding. Zoals elk jaar is er ook dit jaar een spannend verhaal waarbij Sinterklaas misschien wel de hulp nodig heeft van de kinderen.

Met z’n allen gaat men er een mooi feest van maken op zondag 20 november om 14.00 uur in de Sporthal van Schalkhaar!

Meer informatie? www.sintinschalkhaar.nl of kijk op onze facebookpagina Sintinschalkhaar.