Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

SV Schalkhaar in actie voor eigen clubkas

SCHALKHAAR – Voetbalvereniging SV Schalkhaar komt in actie om geld op te halen voor de eigen clubkas. De club doet mee aan de Nationale Belmaanden, een initiatief van de VriendenLoterij waarmee clubs en verenigingen structureel geld op kunnen halen vanuit hun achterban.Van februari tot en met mei vinden de Nationale Belmaanden plaats. Op dinsdag 30 mei bellen leden van SV Schalkhaar andere clubleden en hun aanhang met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van SV Schalkhaar. Als 50 deelnemers bijvoorbeeld met één lot een heel jaar voor een club of vereniging meespelen, dan levert dit de clubkas 4.700 euro op. De clubleden maken als deelnemers van de VriendenLoterij maandelijks kans op grote (geld)prijzen.

 

Extra geldprijzen

De VriendenLoterij keert tijdens de Nationale Belmaanden per kalendermaand extra geldbedragen uit aan de zeven clubs en verenigingen die de meeste loten hebben verkocht. Dit bedrag komt bovenop de structurele inkomsten die clubs en verenigingen vanaf de Nationale Belmaanden genereren.

 

Structurele steun

Naast het organiseren van de Nationale Belmaanden helpt de VriendenLoterij clubs en verenigingen het hele jaar om extra inkomsten te genereren.

 

Clubs en verenigingen kunnen zich nog tot en met dinsdag 30 mei aanmelden voor de Nationale Belmaanden. Meer informatie op: www.vriendenloterij.nl/clubs