Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

SV Schalkhaar tekent contracten met trainers

Na ondertekening van de contracten heft een deel van de trainers het glas op een sportief en succesvol seizoen 2015-2016.

Na ondertekening van de contracten heft een deel van de trainers het glas op een sportief en succesvol seizoen 2015-2016.

SCHALKHAAR – SV Schalkhaar heeft de contracten getekend voor het seizoen 2015 – 2016 met de selectietrainers, het hoofd opleidingen en de keeperstrainers.

Met een mix van ervaren trainers, geheel nieuwe trainers en jonge trainers uit de eigen gelederen heeft SV Schalkhaar het team van trainers rond. Daarmee kan voor het seizoen 2015-2016 verdere invulling worden gegeven aan de succesvolle jeugdopleiding van SV Schalkhaar. “Er staat een goede ploeg voor het nieuwe seizoen”, aldus Ron Sotthewes, voorzitter van SV Schalkhaar,  “waaraan we veel plezier gaan beleven en waarmee we mooie resultaten gaan boeken”.

De opleiding van SV Schalkhaar is gericht op de ontwikkeling van de individuele spelers en de teams. Dat geldt niet alleen voor de selecties, maar juist ook voor de breedtesport. Insteek is het vinden en bewaren van een juist evenwicht tussen de prestatiedrang en de recreatiebehoefte, zonder dat deze elkaar in de weg staan. Sotthewes: “We vinden het belangrijk dat alle spelers zoveel mogelijk plezier aan het voetbalspelletje kunnen en zullen beleven, ieder naar zijn eigen mogelijkheden en ambities.”

SV Schalkhaar wil een club in de breedte zijn, waar iedereen op zijn eigen niveau zo goed mogelijk wordt gefaciliteerd en waar elke voetballer zich thuis voelt en met plezier de voetbalsport beleeft. Daarbij wordt er gewerkt volgens een Technisch OpleidingsPlan (TOP) dat is gericht op een gestructureerde aanpak in zowel technisch, tactisch, conditioneel en mentaal opzicht.