Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Werelds eten bij

Wereldkeuken Wokplaza!

Werelds eten

SCHALKHAAR – Niet voor niets onderging Wokplaza in Schalkhaar een kleine maar belangrijke naamswijziging. Het werd Wereldkeuken Wokplaza en dat dekt de lading volledig! Het aanbod om van een  avondje-uit-eten iets heerlijks te maken is zó divers met producten en receptuur vanuit vele landen en continenten, dat de gasten zeker mogen spreken over “werelds eten”!

En dat maakt het nou juist zo leuk als je met een etentje alles zelf mag uitkiezen geheel naar je eigen smaak. Of je nou met z’n tweetjes bent, met het hele gezin, een verjaardag viert of een bedrijfsetentje hebt: iedereen kan opscheppen wat hij of zij lekker vindt.

En de keuze is groot: het begint al met de zeer verschillende voorgerechtjes: van verse salades, tapas, inktvisringen,een gevuld eitje, gevulde champignons, koe loe kai tot meerdere soorten soepen, enz. enz. Bij de Tepan Yaki, de wok en de grill worden heel veel vlees- en vissoorten aangeboden, ook kikkerbilletjes en haaifilet. Het buffet biedt daarbij twaalf soorten groenten.

Maar wie liever zalm in dillesaus heeft, een Frans stoofpotje, spareribs, een T-bonesteak, “Oma’s gehaktbal” of een speklap…… het is er allemaal! Ook voor de pastaliefhebbers staat er genoeg op het buffet, alsmede voor degene die het liefst een pizzaatje heeft! Tóch liever een patatje? Ook dat kan, met frikandel of kipnuggets, bijvoorbeeld.

Ook voor de vegetariërs zijn er heerlijke variatiemogelijkheden.

Zorg er wel voor dat u na dit overheerlijke buffet nog een gaatje over houdt voor een uitgebreid toetje want ook de keuze in nagerechten is heel groot. Van vers fruit tot gebakjes, ijs met slagroom……..

Het is allemaal teveel om op te noemen dus…. gaat u er zelf maar eens kijken!

Zie voor contact en informatie de advertentie op de voorpagina.