Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

2impressu Bruids- en gelegenheidskleding (ook voor de bruidegom!)

2impressu heeft met het maatwerk dat zij leveren voor zowel de bruid als de bruidsmoeder een uniek concept in deze branche.Persoonlijke aandacht en service staan bij ons hoog in het vaandel, aldus eigenaressen Anja en Nicolette. “Wij nemen uitgebreid de tijd tijdens een pasafspraak die altijd in privésfeer plaatsvindt! We hebben een ruime keus aan bruidsjaponnen die daarnaast altijd aangepast kunnen worden naar je eigen wensen, zodat het echt je eigen unieke japon wordt. Ieder model kan in een andere gewenste stof, kant en/of kleur uitgevoerd worden:” Ook kun je je eigen wensen aandragen en zorgen wij voor een prachtig nieuw en eigentijds ontwerp dat speciaal voor jou wordt gemaakt.”

Achter de prachtige winkel is het atelier en hier wordt nog steeds elke creatie met de grootst mogelijke zorg door Anja en Nicolette zelf gemaakt.

“Ook hebben wij een uitgebreide collectie lingerie, sieraden, schoenen en tassen die perfect passen bij onze collecties!” Ook als u alleen een mooi sieraad, een paar schoenen of andere accessoires zoekt bij een bestaande outfit bent u van harte welkom!

Ook voor de bruidegom biedt 2impressu een compleet assortiment. Een perfect maatpak dat altijd uniek is door de zelfgekozen materialen tot in het kleinste detail. “Wij kunnen op geheel eigen wijze het maatpak perfect aanpassen op wat de bruid draagt!”

Iedere eerste zaterdag van de maand is er ‘Open Huis’ bij 2impressu. “Kom gerust eens een kijkje nemen, ook als u niet gelijk wat zoekt. Bovendien zijn wij er voor iedereen en voor ieder budget! Bezoek onze website voor de nieuwste collectie en meer info www.2impressu.nl”