Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Afsluiting N344 Deventer-Holten van 11 tot en met 13 mei 2018

Van vrijdag 11 mei 06.30 uur tot en met zondag 13 mei 22.00 uur zijn de hoofdrijbaan en de fietspaden van de N344 Deventer-Holten afgesloten voor het verkeer in verband met onderhoudswerkzaamheden bij de spoorwegovergang. De hoofdrijbaan van de N344 wordt afgesloten tussen de kruising met de Aarninksweg in Deventer en de kruising met de Bathmenseweg in Oude Molen. De fietspaden worden afgesloten tussen de kruising met de Spitdijk en de kruising met de Bathmenseweg in Oude Molen.Omleidingen

De kruising met de Spitdijk valt binnen de afsluiting van de hoofdrijbaan, waardoor verkeer tussen Deventer en Bathmen om moet rijden via de A1. De omleidingsroute voor verkeer tussen Deventer en Holten gaat over de N348, A1, N332 en visa versa.

De omleiding voor (brom)fietsers tussen Deventer en Holten en visa versa gaat via Bathmen. De omleidingen worden met borden aangegeven.

 

Buslijn 160 Syntus (Deventer-Bathmen)

Tijdens de afsluiting van de N344 rijdt Syntus (een service van Keolis Nederland) een andere route voor buslijn 160 tussen Deventer en Bathmen. Deze lijn rijdt dan via de A1 waardoor ook halteplaatsen komen te vervallen. Binnenkort komt hierover meer informatie op de website van Syntus Overijssel www.syntusoverijssel.nl.

 

Werkzaamheden

In Deventer werkt ProRail aan een nieuwe tunnel onder het spoor in de Oostriklaan. Omdat er van 11 tot en met 13 mei geen treinen rijden tussen Deventer en Rijssen kan de provincie werkzaamheden uitvoeren bij de spoorwegovergang in de N344 (nabij de kruising met de Spitdijk). De werkzaamheden bij de spoorwegovergang in de N344 bestaan uit het vervangen van asfalt en opnieuw aanbrengen van markeringen op de hoofdrijbaan en de fietspaden.

Kijk voor meer informatie op www.bereikbaar.overijssel.nl