Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

De ‘Battumse Ochtend’ op kermismaandag!

‘Verdien uw eerste punten voor de Battumse Kwis’

BATHMEN – Vanaf de komende editie van de Bathmense Kermis staat de maandagmorgen in het teken van de ‘Battumse Ochtend’. Speciaal voor de inwoners van Bathmen staan er een aantal activiteiten op het programma. Een Battums Ontbijt, een seniorencafé en als klap op de vuurpijl kan men tussen 11.00 en 12.00 uur de eerste punten verdienen voor de Battumse Kwis, editie 2017.

Battums ontbijt (10.30-11.30 uur)
Er is een speciaal Battums ontbijt verkrijgbaar op het kermisterrein op de Brink. Speciaal voor deze gelegenheid zullen er ontbijttafels tussen de attracties worden geplaatst. Voor slechts 1 munt (van De Brink, Boode of Het Café Braakhekke) wordt u een heerlijk ontbijtje voorgeschoteld. Gezellig samen wakker worden met onder andere een heerlijk kopje koffie, een broodje en een eitje. Dat allemaal met ‘Battummers’ onder elkaar. Het Battumse ontbijt wordt geserveerd van 10.30 tot 11.30 uur.

Seniorencafé (vanaf 10.00 uur)
Voor de Battumse senioren begint om 10.00 uur het seniorencafé ‘Nostalgie’ in het Cultuurhuus Braakhekke. Live accordeonmuziek en een oudhollands spelletjescircuit zijn de ingrediënten voor een gezellige ochtend voor Battumse senioren in het Cultuurhuus.

Battumse Kwis (11.00-12.00 uur)
Inschrijven voor de Battumse Kwis 2017 is vanaf de start van de Bathmense Kermis mogelijk via de website www.debattumsekwis.nl.

Na het enorme succes van de eerste editie is de organisatie heel erg druk met het samenstellen van het Kwisboek voor dit jaar. Om alvast in de stemming te komen kunt u tijdens de ‘Battumse Ochtend’ tussen 11.00 en 12.00 uur uw eerste punten voor de komende Battumse Kwis verdienen! Hoe? Kom op maandagmorgen naar het kermisterrein en daar zal door de Battumse Kwis organisatie worden uitgelegd hoe men de eerste punten kan verdienen.
Paul Winters van de kwisorganisatie licht een tipje van de sluier op: “Neem op maandagmorgen in ieder geval uw mobiele telefoon mee!”