Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Benefietconcert voor Bathmense stichting Kinderen van Uganda

Zang en kunst in de Witte Kerk in Lochem

LOCHEM – Zondagmiddag 18 oktober staat de Witte Kerk in Lochem in het teken van zang en Ugandese kunst. Het Russisch Vocaal Ensemble zingt kerkelijke en wereldse muziekstukken van Russische en Slavische oorsprong. Ook zal folkzangeres Linde Nijland optreden met Iers, Engels en Amerikaans geïnspireerd repertoire, onder begeleiding van Bert Ridderbos. Het belooft een bijzonder concert te worden.

Een kunstzinnige omlijsting wordt gevormd door een expositie van de Ugandese houtdrukkunstenaar Fred Mutebi. Afrikaanse kleurrijke kunst met een verhaal.

Deze middag in de kerk aan de Graaf Ottoweg in Lochem wordt georganiseerd door de stichting Kinderen van Uganda. De opbrengst van de middag gaat naar het project Girls to school, always!

De expositie is geopend van 13.30 uur tot 17.00 uur. Het concert start om 15.00 uur. Toegang is gratis, een vrije gift voor het schoolproject wordt erg op prijs gesteld. De Wilde Ganzen verhogen de opbrengst bovendien. Meer informatie leest u op www.kinderenvanuganda.nl