Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bingo bij Ontmoetingsplek de Veldhoek

HARFSEN – Op donderdag 5 maart is er bij ontmoetingsplek de Veldhoek in Harfsen weer een bingo. Het thema van deze bingo zal zijn het buitenland, de prijzen zullen in overeenstemming zijn met het thema van de bingo. 

Op 20 februari werd Mandy Hagenaars de jongste vrijwilligster van ontmoetingsplek de Veldhoek in Harfsen 20 jaar. Zij besloot dit te vieren tijdens de gezellige carnavalsbingo. De bewoners en overige gasten van de bingo werden enorm verwend met lekkere cupcakes en hapjes geregeld door Mandy.

Tijdens de bingo werd bekend gemaakt wie het leukst verkleed waren gekomen. Dat waren de heer en mevrouw Kolkman gekleed in prachtige carnavalskostuums. Ook enkele vrijwilligsters lieten zich van de goede kant zien en hadden mooie verkleedkleren aangetrokken.

De bingo op 5 maart zal starten om 14.00 uur de zaal gaat open om 13.45 uur. De kosten van een middag bingo bedragen € 4,50 per persoon, dit is inclusief koffie of thee. Leden van ontmoetingsplek de Veldhoek betalen € 2,50. Tevens is er de mogelijkheid om loten te kopen. De loten zijn € 0,50 per stuk en een extra bingo plankje kost u € 1,00.

Ook voor mensen met een beperking is deze bingo zeer toegankelijk aangezien we beschikken over vele vrijwilligers die u bij kunnen staan.

Hebt u vragen of wilt u meer weten met betrekking tot de bingo dan kunt u contact opnemen met Ingrid Hoentjen 06-28395881.