Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Blij en Gezond Salland

DIEPENVEEN – Positieve gezondheid is een nieuwe manier om naar de eigen gezondheid te kijken: het gaat over de mogelijkheid om je aan te passen aan het leven op een manier, zoals jij dat zelf wilt. Luister en doe mee op de ‘Blij en Gezond’ bijeenkomst van Vrouwen van Nu in Salland. De bijeenkomst is toegankelijk voor alle vrouwen in de gemeenten Deventer en Raalte.Bijeenkomst Blij en Gezond Salland

De ‘Blij en Gezond Salland’ bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 20 maart 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur), Kulturhus Diepenveen, Dorpstraat 30.

 

Kosten

De kosten zijn € 5,00 p.p. inclusief koffie, een drankje, een hapje en het werkschrift ‘Blij en Gezond’. Deze ‘Blij en Gezond’ bijeenkomst is georganiseerd door een samenwerkingsverband van Vrouwen van Nu afdelingen uit Diepenveen, Bathmen en Raalte.

 

Louis Overgoor

Louis Overgoor, directeur van het Bettery Instituut in Amsterdam en voormalig huisarts, in de Bijlmer in Amsterdam ten tijde van de vliegtuigramp, neemt ons tijdens deze bijeenkomst op interactieve wijze mee in anders denken over gezond: Hoe kun jij het leven van alledag zo aangenaam mogelijk maken? Wat heb jij nodig om blij en gezond door het leven te gaan? Wat wil jij doen met wat je om je heen ziet gebeuren? Hoe ga je dat aanpakken? Wie heb jij daarbij nodig?

Tijdens deze bijeenkomst houdt een aantal vrouwen uit de gemeenten Deventer en Raalte een korte presentatie waarin zij vertellen waar ze blij van worden of nog kunnen worden.

 

Vrouwen van Nu Overijssel

Het provinciaal bestuur Vrouwen van Nu Overijssel initieert in zo’n 16 gemeenten in Overijssel ‘Blij en Gezond’ bijeenkomsten. Bureau Voegwerk ondersteunt bij het organiseren van deze bijeenkomsten in Overijssel. De ‘Blij en Gezond’ bijeenkomsten zijn met financiële ondersteuning van de provincie Overijssel mogelijk gemaakt.

Nadere informatie en opgave via Vrouwen van Nu afdelingen in Diepenveen, Bathmen of Raalte of stuur een e-mail naar Wilma Mensink: wilmamensink@bureauvoegwerk.nl of bel naar 06-81138883.