Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Carillonconcert op vrijdagavond 28 juni

BATHMEN – Twee weken geleden heeft u kunnen lezen dat er twee ‘aangeklede’ carillonconcerten gepland stonden op vrijdag 7 en vrijdag 28 juni. Het concert van 7 juni moest helaas worden afgelast in verband met de enorme onweersbuien die in die week ’s avonds plaatsvonden.U krijgt een herkansing op vrijdagavond 28 juni om 19.00 uur. Dan speelt ‘onze eigen’ beiaardier, Jan Willem Achterkamp, een avondprogramma, samen de Bêkezangers uit Bathmen. Het Larens Popkoor La Poko, dat vorig jaar voor het eerst tijdens een carillonconcert optrad, is dan ook weer van de partij. Verder worden er twee gedichten over het carillon van Bathmen ten gehore gebracht

Hopelijk stelt het weer de concertbezoekers niet teleur en kunnen ze genieten van een afwisselend programma van ongeveer een uur. Aansluitend is er gelegenheid om na te praten bij een kop koffie of thee met een koekje.